Perawatan lumahing

Finishing Mekanik

◆ Deburring

◆ Nyikat

◆ Sanding

◆ Polishing

◆ Abrasive Blasting

◆ Kaca Bead Blasting

◆ Kobong

detail-044444

Finishing kimia

◆ Anodizing

◆ Lapisan Fluorokarbon

◆ Lapisan Daya

◆ Elektroforesis

◆ Lukisan Kayu

44
343433-300x212
434343
2211343-225x300

pewarnaan

Werna sing diwenehake kalebu nanging ora winates ing Silver padhang, Ireng, Sampanye, Emas,Mawar Emas, Perunggu, Biru, Abu-abu.

detail-055