We nyedhiyani spektrum sudhut standar kadhemen digambar wangun baja kalebu Round, Square, Flat / Rectangle, Hex wangun.Yen sampeyan mbutuhake wangun standar kanggo ukuran non-standar utawa karo sifat mechanical khusus, kita kene kanggo mbantu.Tujuan kita nindakake iku kanggo mbantu sampeyan dadi luwih sukses.Ora ketompo ukuran kekandelan lan ambane utawa ukuran utawa toleransi khusus, kita bisa mbantu.