Profil Aluminium Bentuk Bunder kanggo Heat Sink

Katrangan singkat:

Bagian Aluminium Bentuk Bulat kanggo Heat Sink, Ekstrusi Aluminium Bentuk Bulat kanggo Heat Sink, Heat Sink Aluminium, Radiator Aluminium


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Jeneng produk

Profil Aluminium Bentuk Bunder kanggo Heat Sink

Kelas Alloy

6063-T5

wangun

Minangka gambar utawa conto sing diwenehake

kekandelan

0.7mm-10mm

Toleransi Pemotongan Presisi

Ngisor 1m: ± 0,25mm
Saka 1m nganti 2m: ± 0,35mm
Ndhuwur 2m: ± 0,50mm

Toleransi Pengeboran

± 0,15 ~ 0,20 mm

Toleransi Cutting Biasa

± 10 ~ 0mm

Industri Perwakilan

Led utawa produk elektronik liyane

Tipe Kustom

Minangka gambar utawa conto sing diwenehake

Fabrikasi

Penggilingan, pengeboran / tapping, punching, bending, welding etc.

lumahing

Pabrik Finish, Lukisan Gandum Kayu, Anodizing, Powder Coating etc.

warna

Padhang Silver, Black, Champagne, Gold, Rose Gold, Bronze, Blue, Grey, etc.

MOQ

500Kgs

Standar Mutu

Kualitas dhuwur

Heat sink sing digunakake karo LED yaiku kanggo nyerep lan nyebarake panas saka dioda LED lan menyang heat sink.Udhara sing sirkulasi ing sakubenge heat sink bisa mbantu kanggo kelangan.Panas banget ing LED bakal ngrusak fosfor LED, nyebabake output cahya sing luwih murah, ngganti warna utawa nyuda umur.Nanging sayangé, masalah sing paling umum sing kita deleng ing aplikasi lampu LED asale saka sink panas utawa ora ana.Sink panas sing diwenehake bisa mbantu sampeyan ngindhari masalah termal kasebut.

image2x

 Radiator Sunflower

Layanan Fabrikasi

detail-(6)

Rampung

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd bisa nyedhiyakake macem-macem standar lanwangun khusus / khusus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita