Sistem perlindungan non-perokok

Sistem perlindungan non-perokok

Lingkungan udud sing luwih apik, jagad sing luwih apik.

Non-smoker-protection systems-11

Latar mburi pangembangan produk
Saiki, negara-negara ing saubengé tembung kasebut kanthi berturut-turut ngumumake undang-undang lan peraturan anti-rokok kanggo nglindhungi wong sing ora ngrokok.Nglarang banget ngrokok ing sawetara transportasi umum.Miturut Pusat Riset Caner Jerman (DKFZ), asap rokok ngemot luwih saka 4800 zat sing luwih saka 70 diduga dadi karsinogenik.Sawetara bahan beracun lan korosif uga ditemokake.Iki nggambarake carane mbebayani asap rokok lan mula, udud pasif.
Kanggo ngatasi masalah udud, biasane nyiyapake bilik udud utawa pulo udud, liwat potongan tembok - utawa kanthi nyambungake sistem ventilasi kanggo ngeculake udud.Sing bakal nyebabake reflow utawa udud rokok maneh sirkulasi menyang lingkungan kerja liyane.Lan wilayah iki kapenuhan "kumelun kadhemen" malah ora bakal ngejarke minangka kamar ngrokok dening akeh perokok.
Sistem proteksi non-perokok, ngetutake syarat BGIA lan standar pengujian, ora perlu misahake perokok saka non-perokok.Rokok rokok diserap ing 5 detik kanthi sistem perlindungan Non-perokok.Sistem Filtrasi efek filtrasi supaya bisa mbusak partikel partikel (kumelun rokok) lan konstituen gas (contone, odorants).Udhara exhaust saka sistem proteksi non-perokok dibuwang langsung menyang lingkungan njero ruangan, lan konsentrasi nomer partikel udara kurang saka 3000 ing cm3.

Pambuka produk
Ngilangi asap rokok bekas lan nglindhungi wong sing ora ngrokok.
Ing njero sistem proteksi Non-perokok, tansah dijaga ing tekanan udara sekitar.Kanggo njamin ora ana udud rokok lan ora ana rasa ora nyaman.Sistem proteksi non-perokok digawe kanthi telung bagean: Sistem Kontrol Pusat, Sistem Filtrasi lan sistem ventilasi.Produksi modular lan bisa disesuaikan.

Non-smoker-protection systems-14211

Ndhuwur bisa disesuaikan

<C9CFBAA3BEBBE5B7BBFAB5E7D3D0CFDEB9ABCBBED0FBB4ABCAD6B2E120CDEAB

Sistem proteksi non-perokok
Nomer partikel (cm²) ≤3000
Nomer partikel lingkungan lan papan kerja sing khas

lokasi Konsentrasi nomer partikel ing cm-3 Papan kerja Konsentrasi nomer partikel ing cm-3
Tiefenbach 3090 kantor 4300~6600
Arzberg 5406 toko roti 5000~640000
Augsburg, Helsinki, Stockholm ≈10000 Toko percetakan 9000~15000
Dresden ≈23000 apron bandara 260000~700000
Barcelona ≈39000 Laser welding 5000000~40000000
Roma ≈43000    
Non-smoker-protection systems-145411

Struktur produk
Bingkai kasebut digawe saka paduan aluminium kanthi kekuatan dhuwur lan kaca tempered kekuatan dhuwur 6mm.Dilengkapi lampu LED lan ora perlu cahya njaba.Dilengkapi switch sensor radar entuk wiwitan lan mandheg otomatis, ngirit energi, dilengkapi meja lan wadhah AHS kapasitas gedhe, sing bisa nyimpen 5000 puntung rokok.

Non-smoker-protection systems-811

Data Teknis

Katrangan Spesifikasi Spesifikasi Tetembungane
Model S250    
ukuran (mm) 2500×1560×2190 3000×1560×2190 (L × W × H)
Area (m2) 4 5  
Kapasitas 4~6 6~8  
Bobot Net (Kg) 450 500  
Volume udara (m3/jam) 2000 2000  
Putung rokok 5000 5000  
Daya (W) 250 250 Operasi
50 50 siyaga
Noise (dBA) ≦60 ≦60 Operasi
≦40 ≦40 siyaga

Cara kerjane
Sistem kontrol pusat ngawasi entri personel, ngaktifake cahya, lan langsung ngalih saka negara siyaga kanggo negara apa.Rokok rokok diasilake, ngliwati sistem panyaring lan ngresiki gas buang.Udhara resik sing disaring dibuwang saka ndhuwur peralatan liwat sistem ventilasi.Sawise personel ninggalake, peralatan bakal mateni lampu kanthi otomatis lan mlebu ing mode siyaga sawise mlaku sajrone 2 menit.

Non-smoker-protection systems-014225411
Non-smoker-protection systems-025

Katrangan sistem filtrasi
Filter modul, scientifically diwilang lan cukup mbagekke, maksimum nggunakake kinerja saben modul.Klasifikasi lan perawatan arah partikel partikel lan komponen ambu ing gas buang.modul BP lan modul HEPA nglengkapi saben liyane, utamané kanggo mbusak partikel lan suspensions ing gas flue.OCC modul perawatan lengkap ambu ora enak ing gas flue, ICC modul perawatan arah formaldehida, asetaldehida, karbon monoksida lan.

Aplikasi

<C9CFBAA3BEBBE5B7BBFAB5E7D3D0CFDEB9ABCBBED0FBB4ABCAD6B2E120CDEAB
<C9CFBAA3BEBBE5B7BBFAB5E7D3D0CFDEB9ABCBBED0FBB4ABCAD6B2E120CDEAB