FAQ Profil Finishing Aluminium Extruded lan Profil Ekstrusi Aluminium

Q: Apa aluminium extrusion rampung sing sampeyan tawakake?/ Apa cara finishing aluminium kasedhiya?

A: We offer jas daya lan rampung anodized sing nyedhiyani resistance karat paling luweh ing macem-macem werna.Apa sampeyan nggoleki syarat fungsional utawa estetis, kita bisa mbantu nemtokake bubuk sing cocog kanggo aplikasi sampeyan.

P: Apa bedane antarane aluminium anodized lan aluminium rampung pabrik?

A: Pabrik aluminium rampung nuduhake produk ekstrusi sing durung ngalami perawatan permukaan.Aluminium anodized minangka aluminium rampung pabrik sing ngliwati anodisasi, yaiku proses elektrokimia sing ningkatake resistensi korosi, daya tahan lan dekorasi.

P: Apa pilihan mesin aluminium sing kasedhiya?

A: Kita duwe sepuluh mesin CNC, sing nduweni kemampuan mesin vertikal lan horisontal.Sepuluh mesin CNC kita uga duwe kabisan sumbu 4th, sing ngidini kita ngiris ekstrusi aluminium ing pirang-pirang sumbu tanpa kudu ngganti perkakas, sing nambah produktivitas.

P: Apa cara lan standar inspeksi sing sampeyan tindakake kanggo njamin kualitas desain ekstrusi aluminium sampeyan?

A: Kita mesthekake bagean sing digawe cocog karo spesifikasi sing dibutuhake liwat inspeksi tliti sing kalebu nggawe pangukuran khusus kanggo mesthekake pas lan fungsi saben bagean yen perlu.Kita nawakake macem-macem layanan ekstrusi aluminium nalika njaga sertifikasi ISO 9001:2015 ing kabeh fasilitas manufaktur.

P: Apa sampeyan bisa mbantu ngrancang profil aluminium anyar?

A: Apa sampeyan teka menyang kita karo print fabrikasi lengkap utawa mung bagean saka idea, kita bisa karo sampeyan kanggo entuk syarat desain becik.Kanthi bantuan desain sing dibantu komputer (CAD) lan manufaktur sing dibantu komputer (CAM), kita bisa mbantu sampeyan ngetrapake kabutuhan fabrikasi.

P: Apa ana watesan ukuran ing profil ekstrusi aluminium sing bisa diprodhuksi?

A: Layanan ekstrusi aluminium kita ngidini sawetara bobot saben sikil 0,033 nganti 8 kilogram lan ukuran bunder nganti 8 inci.


Wektu kirim: Jun-04-2021