Aluminium Extrusion Dies FAQs

Ayo dadi miwiti karo introduksi singkat kanggo keuntungan saka aluminium extrusion.

entheng

Aluminium punika 1/3 Kapadhetan saka baja, kang ndadekake aluminium pilihan banget kanggo akeh aplikasi gegandhengan gerakan.Keuntungan saka bagean aluminium extruded iku nempatno materi mung ing ngendi iku perlu, duweni potensi ngurangi bobot lan biaya.

kuwat

Aluminium nduweni rasio kekuatan-kanggo-bobot sing luwih dhuwur tinimbang akeh bahan liyane.Contone, 6061-T6 bahan aluminium saklawasé kaping papat kekuatan saka 304 stainless-steel;sing ndadekake aluminium extruded pilihan apik ing aplikasi mbukak-prewangan, ngendi minimalake bobot iku kritis.

Non-korosif

Nalika wesi oxidizes bakal teyeng lan flake adoh, nanging nalika aluminium oxidizes mbentuk film protèktif liwat lumahing.Sing bisa ngirit biaya pangolahan lapisan lan ngilangi pangopènan nalika ora perlu rampung kosmetik.

Gampang digarap

Paling gelar mesin aluminium gampang.Sampeyan bisa ngethok ekstrusi aluminium kanthi dawa kanthi gergaji besi lan ngebor bolongan nganggo bor tanpa kabel.Nggunakake extrusions aluminium liwat bahan liyane bisa nyimpen nyandhang lan luh ing mesin lan perkakas.

Multiple opsi finishing

Aluminium extruded bisa dicet, dilapisi, dipoles, tekstur lan anodized.Iki menehi sampeyan akeh pilihan kanggo milih saka saka ana bisa karo bahan liyane.

Bisa didaur ulang

Ana rega pasar kanggo kethokan aluminium.Tegese yen produk sampeyan wis tekan pungkasan siklus urip, ora ana masalah karo mbuwang materi sing ora dikarepake.

Perkakas sing murah

Nalika desainer mikir babagan nggunakake aluminium sing diekstrusi, dheweke asring mbatesi bentuk sing kasedhiya ing katalog produk standar.Iki bisa dadi kesempatan sing ora kejawab kanggo optimasi desain, amarga alat ekstrusi khusus pancen murah banget.

Aluminium Extrusion Dies FAQs

P: Apa biaya mati?

A: Ora ana biaya sing disetel kanggo die.Adhedhasar kustomisasi kalebu ukuran, wangun lan finishing, kita bakal menehi rega sing padha.

P: Apa umur mati ekstrusi?/ Suwene ora extrusion mati biasane pungkasan?

A: We ngrancang mati kanggo ngontrol panas lan tekanan ora rata, kang slows mudhun tingkat extrusion lan ngluwihi umur die.Pungkasane, mati kudu diganti, nanging kita nyerep biaya penggantian mati.

P: Apa sampeyan bisa nggunakake mati sing ana saka ekstrusi profil liyane?

A: Gumantung ing aplikasi tartamtu, kita kurban standar mati.Yen kita duwe die standar sing cocog karo kabutuhan, kita bakal ngirim print profil kanggo review.Yen bisa digunakake kanggo aplikasi sampeyan, mula kita bakal mbukak kanggo sampeyan.

Tuku & Pesen FAQs

P: Apa sampeyan bisa ngethok ekstrusi nganti dawa sing ditemtokake sadurunge dikirim?

A: Kita nggunakake macem-macem prosedur lan teknik kanggo ngatur ekstrusi aluminium tartamtu kanthi cara nglereni, mlengkung, deburring, welding, mesin lan mbentuk kanggo ngumpulake produk pungkasan.

P: Apa jumlah pesenan minimal?

A: Biasane, jumlah pesenan minimal tanpa biaya nyiyapake yaiku 1,000 kilogram saben pabrik.

P: Apa pilihan kemasan sing sampeyan tawarake?

A: Kita nggunakake macem-macem standar lan kemasan khusus kanggo ngirim pesenan kanthi cara sing dikarepake, saka bundel kosong nganti peti sing ditutup lan aman.


Wektu kirim: Jun-04-2021