Kabar

  • Aluminum Extrusion Dies FAQs

    Aluminium Extrusion Dies FAQs

    Ayo dadi miwiti karo introduksi singkat kanggo keuntungan saka aluminium extrusion.Aluminium entheng punika 1/3 Kapadhetan saka baja, kang ndadekake aluminium pilihan banget kanggo akeh aplikasi gegandhengan gerakan.Manfaate...
    Waca liyane
  • Extruded Aluminum Finishing and Aluminum Extrusion Profiles FAQs

    FAQ Profil Finishing Aluminium Extruded lan Profil Ekstrusi Aluminium

    Q: Apa aluminium extrusion rampung sing sampeyan tawakake?/ Apa cara finishing aluminium kasedhiya?A: We offer jas daya lan rampung anodized sing nyedhiyani resistance karat paling luweh ing macem-macem werna.Apa sampeyan nggoleki kabutuhan fungsional utawa estetis ...
    Waca liyane
  • Aluminum Vs. Stainless Steel for Custom Metal Components: Cost & More

    Aluminium Vs.Stainless Steel kanggo Komponen Metal Custom: Biaya & Liyane

    Kanggo sing nggoleki komponen logam khusus, nemokake materi sing sampurna bisa dadi tantangan.Sawetara METAL sing paling umum digunakake yaiku aluminium lan baja tahan karat, sing katon ana yuta jinis.Apa sampeyan pengin nggawe sawetara komponen khusus lan nee ...
    Waca liyane