Flat Wide Shape Aluminium Heat-Sink

Katrangan singkat:

Bagean Aluminium Flat Wide Shape kanggo Heat Sink, Ekstrusi Aluminium Flat Wide Shape kanggo Heat Sink, Aluminium Heat Sink, Radiator Aluminium


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Jeneng produk

Flat Wide Shape Aluminium Heat-Sink

Kelas Alloy

6063-T5 utawa gelar liyane

wangun

Minangka gambar utawa conto sing diwenehake

kekandelan

0.7mm-10mm

Ukuran

Miturut gambar utawa sampel sing diwenehake dening klien

Toleransi Pemotongan Presisi

Ngisor 1m: ± 0,25mm

Saka 1m nganti 2m: ± 0,35mm

Ndhuwur 2m: ± 0,50mm

Toleransi Pengeboran

± 0,15 ~ 0,20 mm

Toleransi Cutting Biasa

± 10 ~ 0mm

Industri Perwakilan

Industri, mesin, elektronik, lsp.

Tipe Kustom

Minangka gambar utawa conto sing diwenehake

Fabrikasi

Penggilingan, pengeboran / tapping, punching, bending, welding etc.

lumahing

Pabrik Finish, Lukisan Gandum Kayu, Anodizing, Powder Coating etc.

warna

Padhang Silver, Black, Champagne, Gold, Rose Gold, Bronze, Blue, Grey, etc.

MOQ

500Kgs

Standar Mutu

Kualitas medium utawa dhuwur

Heat sink sing digunakake karo LED yaiku kanggo nyerep lan nyebarake panas saka dioda LED lan menyang heat sink.Udhara sing sirkulasi ing sakubenge heat sink bisa mbantu kanggo kelangan.Panas banget ing LED bakal ngrusak fosfor LED, nyebabake output cahya sing luwih murah, ngganti warna utawa nyuda umur.Nanging sayangé, masalah sing paling umum sing kita deleng ing aplikasi lampu LED asale saka sink panas utawa ora ana.Sink panas sing diwenehake bisa mbantu sampeyan ngindhari masalah termal kasebut.

296A3608

Layanan Fabrikasi

detail-(6)

Rampung

Deburring, Brushing, Graining, Sanding, Polishing, Abrasive blasting, Shot blasting, Glass bead blasting, Burnishing, Anodizing, Powder coating, Elektroforesis

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd bisa nyedhiyakake macem-macem standar lanwangun khusus / khusus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita