Layanan Fabrikasi

Kita bisa nyedhiyakake macem-macem layanan fabrikasi kanggo macem-macem syarat lan pilihan.

Layanan Fabrikasi sing kita layani:

◆ Cut menyang Dawane

◆ Nguripake/Milling

◆ Pengeboran/Tapping

◆ Welding

◆ Mlengkung

◆ Punching

◆ Majelis

◆ Pemotongan Miter

 

detail-(6)