Extruded Aluminium Motor Enclosure

Katrangan singkat:

Housing Motor Ekstrusi Aluminium, Casing Motor Ekstrusi Aluminium, Shell Motor Ekstrusi Aluminium, Housing Motor Ekstrusi, Casing Motor Ekstrusi, Housing Motor, Casing Motor, Shell Motor, Enclosure Motor


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Jeneng produk

Extruded Aluminium Enclosure

Kelas Alloy

6063/6061

Temper

T4/T5/T6

wangun

Minangka gambar utawa conto sing diwenehake

MOQ

1 Ton

lumahing

Mill finish, Polishing, Brushing, Anodizing, Elektroforesis, serat kayu, Powder coating

warna

Perak, ireng, putih, tembaga, sampanye, ijo, abu-abu, kuning emas, nikel, utawa disesuaikan

Ketebalan Film

Anodized

Customized.Ketebalan biasa: ≥8 μm

Powder Coating

Customized.Ketebalan biasa: 80-120 μm

Film Kompleks Elektroforesis

Ketebalan biasa: 16 um

Gandum Kayu

Customized.Ketebalan biasa: 60-120 μm

Standar

Kualitas dhuwur

Enclosure Aluminium Extruded, uga dikenal minangka cangkang motor aluminium extruded, omah Motor Ekstrusi Aluminium.Lan nduweni kaluwihan saka entheng, kekuatan dhuwur, kekuatan tensile, gedhe konduktivitas termal (panas boros), lumahing ayu, etc. Karakteristik entheng nggawe omah motor extruded luwih trep kanggo transportasi, instalasi lan nggawe produk entheng;Kaya sing wis dingerteni, motor kerja ngasilake akeh panas, karakteristik boros panas sing gedhe bisa njaga motor kerja ing sawetara suhu sing tepat lan iki bisa nambah umur motor.Enclosure Aluminium Extruded digunakake ing motor servo, motor mikro, motor AC, generator, pompa banyu lan produk liyane.

 

 

 

Layanan Fabrikasi

detail-(6)

Rampung

Deburring, Brushing, Graining, Sanding, Polishing, Abrasive blasting, Shot blasting, Glass bead blasting, Burnishing, Anodizing, Powder coating, Elektroforesis

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd bisa nyedhiyakake macem-macem standar lanwangun khusus / khusus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita