Profil Aluminium Kustom / Khusus

Katrangan singkat:

Profil Aluminium Khusus, Profil Aluminium Khusus, Bagean Aluminium Khusus, Bagean Aluminium Khusus, Bentuk Khusus Profil Aluminium, Bentuk Khusus Profil Aluminium


Detail Produk

Tag produk

Jeneng produk Profil Aluminium Custom
Kelas Alloy adat
Temper adat
Wangun & Ukuran adat
Aplikasi Macem-macem industri gumantung saka panyuwunan pelanggan
Tipe Kustom Minangka gambar utawa conto sing diwenehake
Fabrikasi Penggilingan, pengeboran / tapping, punching, bending, welding etc.
lumahing Mill Finish, Gandum Kayu, Anodizing, Powder Coating etc.
warna Padhang Silver, Black, Champagne, Gold, Rose Gold, Bronze, Blue, Grey, etc.
MOQ 1000 Kg
Standar Mutu Kualitas dhuwur

Kadhangkala profil standar Aluminium ora bisa nyukupi kabutuhan proyek sampeyan amarga atribut unik proyek kasebut lan jelas sampeyan butuh profil ekstrusi aluminium khusus.Ing titik iki, kita bisa nulungi sampeyan.Ayo kita ngerti syarat lan pilihan;kita bisa nggawe mati adat kanggo gawé wangun khusus & ukuran apa iku ngalangi, kothong, semi-kothong karo macem-macem layanan secondary kayata layanan fabrikasi, perawatan lumahing, perawatan panas mung kanggo sampeyan.

Extruders kita bisa gawé wangun adat nganti 450mm ing jembaré lan kita bisa extrude sembarang wangun lan nyedhiyani dawa profil saka 0,5 meter nganti 15 meter.

Pamilihan kelas aluminium gumantung saka syarat panggunaan pungkasan produk sampeyan.Pilihan kudu adhedhasar syarat kekuatan, weldability, mbentuk karakteristik, finish, resistance karat, machinability lan pangarepan liyane saka aplikasi mburi.We nyedhiyani macem-macem gelar aluminium.

Kelas Aluminium Kita Bisa Nyedhiyakake

Seri Paduan Kelas Perwakilan Karakteristik Aplikasi
1XXX 1050/1070/1100/1197 ● aluminium murni ● Transfer panas
● Non-panas nambani alloy ● Otomotif
● alus ● industri HVACR
● konduktivitas termal apik ● Industri listrik
3XXX 3102/3103/3003 ● resistance karat apik ● Aplikasi arsitektur
● Non-panas nambani alloy ● Gutters, downspouts, gendheng, lan sisih
● kekuatan Moderate ● Otomotif
● Kemampuan kerja sing apik ● industri HVACR
● 3003 Alloy 20% luwih kuwat tinimbang 1100 ● Aplikasi njaba ruangan
  ● Aplikasi anti-karat liyane
5XXX 5083 ● Luwih gampang kanggo weld saka 6xxx-seri wesi ● Aplikasi struktur kapal laut
● Banget ing resistance karat ing lingkungan uyah-banyu
6XXX 6061 ● resistance karat dhuwur ● Bahan bangunan
● wesi bisa nambani panas ● Komponen otomotif
● Weldable ● komponen Marine.
● Magnesium lan wesi silikon ● Komponen jembatan
● weldability apik lan formability.  
6063 ● Highly tahan karat ● Komponen mobil sepur
● Good workability lan weldability ● Pipa/Pipa
● Penampilan paling apik sawise anodizing ● Konduktor bus listrik
● Struktur butir sing luwih alus tinimbang 6061 ● Aplikasi arsitektur.
6082 ● Highly tahan karat ● Truk awak
● Penampilan apik sawise anodizing ● Lantai
● Dhuwur-kekuwatan  
7xxx 7075 ● Seng luwih saka 6061 ● aplikasi dhuwur-kekuatan
● banget tahan karat ● Aerospace
● Dhuwur-kekuwatan ● peralatan militèr
7108 ● banget tahan karat ● Aplikasi bangunan lan transportasi
● Dhuwur-kekuwatan
● winates extrudability lan formability
● Rentan kanggo karat kaku ing wilayah karo kaku dhuwur

Layanan Fabrikasi

detail-(6)

Rampung

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd bisa nyedhiyakake macem-macem standar lanwangun khusus / khusus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita