Layanan Drawing Dingin Custom

We gawé atusan wujud khusus khusus karo jembaré maksimum 130 mm miturut syarat saka wangun khusus prasaja kanggo wangun Highly Komplek kanggo macem-macem industri lan aplikasi karo gelar baja beda.

custom profile

Kaluwihan kanggo Pelanggan

Suda Wektu Mesin

Ngirit Tenaga Kerja

Kurang Wektu Pangolahan

Mundhut Material Minimal

Toleransi sing luwih cedhak

Kekuwatan Dhuwur

Lumahing Konsisten