Aplikasi

Industri Otomotif
Panggabungan konsumsi baja kanggo industri otomotif terus saya suda ing taun-taun pungkasan, dene panggabungan paduan logam ringan kayata aluminium lan magnesium saya tambah akeh.Dibandhingake karo baja kanggo industri otomotif, wesi aluminium duwe seri sifat banget kayata Kapadhetan kurang, kekuatan spesifik dhuwur, rigidity spesifik dhuwur, resistance impact dhuwur, elastisitas apik, lan tingkat daur ulang cukup dhuwur, lan mulane wis diwenehi luwih lan manungsa waé luwih.Ing mangsa ngarep, bisa uga kabeh bagean lan komponen mobil bakal digawe saka wesi aluminium.

Produk sing disaranake:

metals Automotive Industry

Industri Sepur Kacepetan Dhuwur
Kanthi panjaluk konservasi energi lan perlindungan lingkungan sing saya tambah ing saindenging jagad, rel kacepetan dhuwur berkembang kanthi arah bobot entheng lan konsumsi energi sing sithik.Paduan aluminium lan aluminium, minangka bahan paling luweh kanggo ngurangi bobot, nduweni kinerja sing apik banget sing ora bisa ditandingi karo bahan liyane.Ing kendaraan ril, wesi aluminium utamane digunakake minangka struktur awak sepur, lan profil aluminium kira-kira 70% bobot sakabèhé awak sepur alloy aluminium.

Produk sing disaranake:

DSC0212711(1)
DSC021415
metals High-speed Rail Industry
metals Solar Energy Industry

Industri Tenaga Surya

  Kaluwihan saka pigura panel solar aluminium ing industri photovoltaic: (1) resistance apik kanggo karat lan oksidasi;(2) Kekuwatan lan kekuwatan sing dhuwur;(3) Kinerja kekuatan tarik sing apik;(4) Kelenturan apik, rigidity lan kekuatan lemes logam dhuwur;(5) Gampang transportasi lan instalasi.Lumahing ora bakal dioksidasi sanajan digores lan isih tetep kinerja apik;(6) Gampang pilihan materi lan macem-macem pilihan.Multiple skenario aplikasi;(7) Kanthi umur 30-50 taun utawa luwih.

Produk sing disaranake:

Jalur Majelis
Rel khusus sing digawe saka profil aluminium nduweni karakteristik kekerasan sing dhuwur, deformasi sing sithik lan umur dawa lan sing paling umum.digunakake profil aluminium ing baris Déwan.

Produk sing disaranake:

metals Assembly Line
metals Aviation and Aerospace Industry

Produk sing disaranake:

Industri Aerospace
Wesi aluminium sing digunakake ing industri Aerospace sing diarani alloy aluminium aerospace duwe sawetara kaluwihan kalebu kekuatan spesifik sing dhuwur, kemampuan proses lan formability sing apik, biaya murah lan maintainability apik, lan akeh digunakake ing struktur utama pesawat.Pesawat canggih generasi anyar ing mangsa ngarep mbutuhake syarat desain sing luwih dhuwur kanggo kacepetan mabur sing dhuwur, nyuda bobot lan siluman sing luwih apik.Patut, syarat kanggo kekuatan tartamtu, firmness tartamtu, kinerja toleransi karusakan, biaya Manufaktur lan integrasi struktural aerospace aluminium alloy bakal nemen tambah.
2024 aluminium utawa 2A12 aluminium nduweni kateguhan fraktur sing dhuwur lan tingkat ekspansi retak lemes sing kurang lan minangka bahan sing paling umum digunakake kanggo awak pesawat lan kulit underwing.
7075 alloy aluminium minangka sing pisanan digunakake ing antarane 7xxx aluminium alloy.Kekuwatan paduan aluminium 7075-T6 minangka sing paling dhuwur ing antarane paduan aluminium ing jaman kepungkur, nanging kinerja tahan kanggo karat stres lan karat spalling ora becik.
7050 alloy aluminium iki dikembangaké ing basis saka 7075 alloy aluminium, lan wis kinerja sakabèhé luwih ing kekuatan, resistance kanggo spalling karat lan karat kaku.
6061 paduan aluminium minangka sing pisanan digunakake ing industri aeroangkasa ing antarane paduan aluminium seri 6XXX sing nduweni kinerja tahan karat sing apik.

Industri Elektronika
Kanthi nginggilaken terus-terusan ing ilmu lan teknologi lan Techniques Processing, wesi aluminium digunakake liyane lan luwih akeh ing produk elektronik.Paduan aluminium populer ing bidang produk elektronik modern amarga bobot entheng lan kekuatan dhuwur, tahan korosi sing dhuwur, tahan kejut, insulasi swara lan karakteristik liyane.Kanthi pangembangan ilmu material lan teknik pangolahan sing terus-terusan, paduan aluminium bakal saya akeh digunakake.Paduan aluminium heat sink, cangkang baterei aluminium alloy, cangkang aluminium kanggo komputer tablet, cangkang aluminium kanggo komputer notebook, cangkang aluminium kanggo pangisi daya portabel, cangkang aluminium kanggo peralatan audio seluler, lsp.

Produk sing disaranake:

metals Electronic Instruments Industry
Eco-friendly Smoking Rooms

Eco-loropaken Smoking Rooms
Kamar udud sing ramah lingkungan bisa digunakake ing macem-macem kahanan: kantor, gedung kantor, pusat perbelanjaan, hotel bintang, stasiun, rumah sakit, toko 4S lan papan lan omah umum liyane.Ora mung bisa nyukupi panjaluk perokok nanging uga njamin supaya wong liya ora kaganggu dening udud pasif.Kamar udud sing ramah lingkungan kanthi teknologi induksi otomatis, teknologi puter maneh multimedia lan fungsi pemurnian otomatis asap bekas kanthi induksi intelijen buatan.Kamar udud sing ramah lingkungan ora mung ruangan udud, nanging uga peralatan pembersih udara njero ruangan sing gedhe.

Produk sing disaranake:

Industri Mesin lan Peralatan
Wesi aluminium nduweni Kapadhetan sing kurang, kekuatan dhuwur lan kaku dhuwur, elastisitas apik lan resistance impact apik.Wesi aluminium digunakake ing transportasi, aeroangkasa lan penerbangan, elektronik lan peralatan listrik, petrokimia, konstruksi lan kemasan, mekanik lan listrik, mesin tekstil, mesin eksplorasi minyak bumi, mesin sarung tangan, mesin cetak, truk forklift, peralatan medis, peralatan olahraga uga. minangka urip wong lan akeh aspek liyane.

Produk sing disaranake:

DSC0215424519
42424-1
metals Machinery and Equipment Industry