Profil Aluminium kanggo Panel Surya

Katrangan singkat:

Bingkai Panel Surya Aluminium, Bingkai Aluminium Ekstrusi


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Jeneng produk Profil Aluminium kanggo Panel Surya
Kelas Alloy 6061/6063/6005/6060
Temper T3-T8
wangun Minangka Gambar utawa Sampel sing Disedhiyakake (kotak, amba, warata, T-profil, rotundity, oval, slot)
Fabrikasi Nguripake / Milling, Drilling / Tapping, Cutting Precise, etc.
Perawatan lumahing Polishing, Anodizing, Power Coating, Sand Blasting, etc.
Ukuran 1) 30 * 25 mm ditrapake kanggo 30-120 watt komponen solar;
2) 35 * 35 mm ditrapake kanggo 80-180 watt komponen solar;
3) 50 * 35 mm ditrapake kanggo 160-220 watt komponen solar;
4) Ukuran khusus liyane kayata 17 * 17 mm, 20 * 20 mm, 23 * 17 mm, 25 * 25 mm * 25 mm, 35 * 30 mm, 40 * 28 mm, 40 * 30 mm, 40 * 35 mm, 42 * 35 mm lan 45 * 35 mm, 46 * 30 mm, 46 * 35 mm, 48 mm *, 46 * 50 mm, 46 * 60 mm, 35 * 60 mm
Spesifikasi Biasane Digunakake 1956 * 992 * 50 mm
1650 * 992 * 45 mm
1640 * 992 * 45 mm
1580 * 808 * 40 mm
1576 * 808 * 40 mm
1482 * 670 * 40 mm
1200 * 545 * 35 mm
754 * 669 * 30 mm
824 * 545 * 30 mm
620 * 286 * 30 mm
540 * 342 * 25 mm
Utawa Custom
Jinis-jinis Sudut Sudut 90°
Sudut 45°
Spesifikasi Minangka Gambar utawa Sampel sing Disedhiyakake (kotak, amba, warata, T-profil, rotundity, oval, slot)

Alasan nggunakake pigura aluminium iku

(1) iku resistance karat, dhuwur-kekuatan lan stabil supaya bisa nglindhungi komponen energi solar

(2) bisa digunakake minangka pangayoman kilat nalika ana badai

(3) kekuatan tensile dhuwur bisa nambah resistance loading salju, impact anti-udan / angin

 

 

Layanan Fabrikasi

detail-(6)

Rampung

Deburring, Brushing, Graining, Sanding, Polishing, Abrasive blasting, Shot blasting, Glass bead blasting, Burnishing, Anodizing, Powder coating, Elektroforesis

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd bisa nyedhiyakake macem-macem standar lanwangun khusus / khusus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita