Aluminium Linear Rail

Katrangan singkat:

Aluminium Linear Guide, Aluminium Guide Rail


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Jeneng produk Aluminium Linear Rail
Kelas Alloy 6063, 7075, 6061, 7003, 6005 utawa Custom
Temper T5, T6, utawa Custom
Wangun & Ukuran adat
Aplikasi Macem-macem industri gumantung saka panyuwunan pelanggan
Tipe Kustom Minangka gambar utawa conto sing diwenehake
Fabrikasi Penggilingan, pengeboran / tapping, punching, bending, welding etc.
lumahing Mill Finish, Gandum Kayu, Anodizing, Powder Coating etc.
warna Padhang Silver, Black, Champagne, Gold, Rose Gold, Bronze, Blue, Grey, etc.
MOQ 1000 Kg
Standar Mutu Kualitas dhuwur
image3
Model A (mm) B (mm) Kapadhetan Linear (kg/m)
MTS8979 105 96 5.4
MTS8980 140 100 7.48
MTS8779 180 100 8.83
MTS9110 152 72.5 5.209
image4
image5
Model A (mm) B (mm) Kapadhetan Linear (kg/m)
MTS2516 75 65.5 6.4
MTS2517 80 81 8.48
MTS2532 100 107 15.25
MTS2750 80 73 7.35
MTS4000 180 82 23.27

Layanan Fabrikasi

detail-(6)

Rampung

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd bisa nyedhiyakake macem-macem standar lanwangun khusus / khusus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita