Profil Trim Edge Aluminium

Katrangan singkat:

Trim Edge Aluminium, Trim Sudut Aluminium, Trim Edge Aluminium kanggo Dekorasi, Trim Sudut Aluminium kanggo Dekorasi


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Jeneng produk Profil Trim Edge Aluminium
Kelas Alloy 6063, 6061, 6005, 6082, 6060
Temper T5/T6
kekandelan 0,3 mm-20 mm utawa Custom
Fungsi Nglindhungi & Dekorasi sudhut kothak, marmer, Papan UV, kaca, etc.
Aplikasi Bangunan lan Konstruksi lan Dekorasi.
Surface Treament Pabrik Rampung, Brushing, Polishing, Anodizing, Powder Coating, Elektroforesis, Gandum Kayu, etc.
warna Silver padhang, Ireng, Sampanye, Emas, Rose Gold, Bronze, Blue, Grey utawa Custom
Ketebalan Film Anodizing 7-23 μm, Powder Coating 60-120 μm, Elektroforesis Film 12-25 μm
Umur urip Anodizing Outdoor Tahan 12-15 Taun, Powder Coating kanggo 18-20 Taun.
MOQ 500 Kg
dawa adat
Fabrikasi Penggilingan, pengeboran / tapping, punching, bending, welding etc.
Lead Time 15 dina kanggo produksi, 7 dina kanggo pangembangan perkakas
Layanan OEM / ODM kasedhiya;Wangun & Ukuran miturut panyuwunan pelanggan


Layanan Fabrikasi

detail-(6)

Rampung

Deburring, Brushing, Graining, Sanding, Polishing, Abrasive blasting, Shot blasting, Glass bead blasting, Burnishing, Anodizing, Powder coating, Elektroforesis

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd bisa nyedhiyakake macem-macem standar lanwangun khusus / khusus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita