Profil Aluminium Kab

Kaluwihan saka aluminium extruded

●Anteng:Aluminium kira-kira 1/3 bobot saka wesi, baja, tembaga utawa kuningan, nggawe extrusions aluminium luwih gampang kanggo nangani, kurang larang kanggo kapal, lan materi atraktif kanggo nggunakake ing aplikasi ngendi abang bobot minangka prioritas kayata transportasi lan aplikasi liyane. bagean obah.
● Kuwat: Ekstrusi aluminium bisa digawe kanthi kuat kaya sing dibutuhake kanggo umume aplikasi lan, amarga sifat proses ekstrusi, kekuatan bisa dikonsentrasi ing ngendi pancen dibutuhake kanthi kalebu macem-macem ketebalan tembok lan tulangan internal ing desain profil.Aplikasi cuaca kadhemen utamane dilayani kanthi ekstrusi, amarga aluminium dadi kuwat nalika suhu mudhun.
●Dhuwur ing kekuatan-kanggo-bobot materi: Kombinasi unik aluminium extrusions saka kekuatan dhuwur lan bobot kurang ndadekake padha becik kanggo aplikasi kaya aerospace, trailer truk lan kreteg ngendi mbukak nindakake kinerja tombol.
● Tangguh:Aluminium nggabungke kekuatan karo keluwesan, lan bisa lentur ing kathah utawa spring bali saka kejut impact, anjog kanggo nggunakake komponen extruded ing sistem manajemen kacilakan otomotif.
●Tahan karat:Extrusions aluminium nawakake resistance karat banget.Padha ora teyeng, lan lumahing aluminium dilindhungi dening file oxide alamiah dhewe, pangayoman sing bisa meningkat dening anodizing utawa pangolahan pagawean liyane.
● Konduktor termal sing apik banget:Adhedhasar bobot lan biaya sakabèhé, aluminium nindakake panas lan kadhemen luwih apik tinimbang METAL umum liyane, nggawe extrusion becik kanggo aplikasi sing mbutuhake penukar panas utawa boros panas.Fleksibilitas desain ekstrusi ngidini para desainer ngoptimalake boros panas ing omah lan komponen liyane.
● Ramah lingkungan lan bisa didaur ulang: Aluminium ora ngrusak lingkungan.Lan aluminium nduweni recyclability dhuwur banget, lan kinerja aluminium daur ulang meh padha karo aluminium utami.

Proses Ekstrusi kanggo profil aluminium

Proses ekstrusi aluminium pancen diwiwiti kanthi proses desain, amarga desain produk kasebut - adhedhasar panggunaan sing dituju - sing nemtokake akeh paramèter produksi utama.Pitakonan babagan machinability, finishing, lan lingkungan panggunaan bakal nyebabake pilihan campuran sing bakal diekstrusi.Fungsi profil bakal nemtokake desain wangun lan, mula, desain die sing mbentuk.

Sawise pitakonan desain wis dijawab, proses extrusion nyata wiwit billet, materi aluminium saka kang profil extruded.Billet kudu softened dening panas sadurunge extrusion.Billet digawe panas diselehake menyang penet extrusion, piranti hydraulic kuat kang ram nyurung pemblokiran goblok sing meksa logam softened liwat bukaan tliti, dikenal minangka die, kanggo gawé wangun dikarepake.

The Extrusion process for aluminum profile-2

Iki minangka diagram prasaja saka pers ekstrusi hidrolik horisontal khas;arah ekstrusi ing kene saka kiwa menyang tengen.

Iki minangka gambaran sing disederhanakake babagan proses sing dikenal minangka ekstrusi langsung, yaiku cara sing paling umum digunakake saiki.Ekstrusi ora langsung minangka proses sing padha, nanging kanthi sawetara beda penting.Ing proses ekstrusi langsung, die tetep stasioner lan ram meksa campuran kasebut liwat bukaan ing die.Ing proses ora langsung, die ana ing ram kothong, kang pindhah menyang billet stasioner saka siji mburi, meksa logam kanggo mili menyang ram, éntuk wangun die kaya mengkono.

Proses ekstrusi wis diibaratake kaya ngresiki odhol metu saka tabung.Nalika tekanan ditrapake ing ujung sing ditutup, tempel dipeksa mili liwat ujung sing mbukak, nampa wangun bunder bukaan nalika muncul.Yen bukaan wis flattened, tempel bakal muncul minangka pita flat.Wangun Komplek bisa diprodhuksi dening bukaan Komplek.Bakers, contone, nggunakake koleksi nozzles shaped kanggo dekorasi jajan karo bands apik saka icing.Dheweke nggawe bentuk sing diekstrusi.

The Extrusion process for aluminum profile-3

Kaya sing disaranake dening tabung odol iki, wangun ekstrusi (profil) ditemtokake dening wangun bukaan (mati).

Nanging sampeyan ora bisa nggawe akeh banget produk migunani saka odhol utawa icing lan sampeyan ora bisa remet aluminium metu saka tabung nganggo driji.

Sampeyan bisa remet aluminium liwat bukaan shaped, Nanging, karo bantuan saka press hydraulic kuat, prodhuksi macem-macem luar biasa migunani produk karo meh wae wangun imaginable.

Layanan Fabrikasi

detail-(6)

Rampung

Deburring, Brushing, Graining, Sanding, Polishing, Abrasive blasting, Shot blasting, Glass bead blasting, Burnishing, Anodizing, Powder coating, Elektroforesis

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd bisa nyedhiyakake macem-macem standar lanwangun khusus / khusus.