Babagan awake dhewe

PERUSAHAAN PRODUK LOGAM nyedhiyakake macem-macem ekstrusi aluminium & profil baja sing ditarik kadhemen kalebu ekstrusi aluminium kanthi bentuk khusus lan standar & bagean baja sing ditarik dingin.Profil aluminium & baja kita wis akeh digunakake ing bidang mobil, energi surya, arsitektur, otomotif, transportasi, penerbangan & aeroangkasa, elektronik, mesin & peralatan, rel, manufaktur lsp.

Pilihan materi lan desain bisa nyukupi kabutuhan macem-macem industri lan ngirit dhuwit para pelanggan kanthi nyuda langkah-langkah mesin nalika nambah asil lan produktivitas.Kita uga nyedhiyakake sawetara layanan pangolahan profil kanggo pengalaman lengkap.

Yen sampeyan ngalami tenggat wektu sing ketat, ayo ngilangi stres saka pengadaan sampeyan.Layanan siji mandeg ngidini sampeyan pesen profil sing wis diproses saka pabrik ing telpon siji, ngidini layanan sing luwih disesuaikan, fokus lan pribadi tinimbang sadurunge.

Kita setya nggawe keunggulan lan standar layanan lan kepuasan pelanggan sing paling dhuwur.Kita cukup gedhe kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan, nanging cukup cilik kanggo menehi perhatian pribadi lan responsif sing dikarepake lan pantes.

Produk Kita

Profil extrusion aluminium sing diprodhuksi dening kita kanggo lawang, jendhela lan tembok tirai, panel surya, lan kandang motor, heat-sink, rel linear lan liya-liyane digunakake ing arsitektur, transportasi, mesin, kimia, elektronik, laut, aerospace lan lapangan liyane.

Advantages of extruded aluminum 323

Kita uga gawé profil baja, utamané kadhemen digambar profil baja wangun khusus, kalebu wangun desain adat, Gamelan babak, kothak, persegi dowo, hexagon, tabung rapi, tabung heksagonal.Bagian kasebut diprodhuksi ing macem-macem kelas baja kalebu baja karbon, baja paduan rendah lan dhuwur, baja tahan karat, lan sapiturute. lan industri liyane.

The Cold Drawing Process for Steel Profile-1434

Aplikasi

Kita duwe kemampuan sing kuat kanggo macem-macem profil ekstrusi aluminium lan produksi profil baja sing ditarik kadhemen uga ekstrusi aluminium khusus / khusus lan produksi profil baja sing digambar adhem kanthi macem-macem gelar lan fabrikasi, perawatan panas, perawatan permukaan lan sapiturute kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan..

699pic_18rlc7_xy
699pic_03z53a_xy
about
699pic_0fa78s_xy
699pic_08i0ma_xy

Proses teknologi lengkap bisa mbantu kita nyedhiyakake rega sing kompetitif, kualitas unggul lan pangiriman cepet.Kita minangka mitra sing dipercaya ing lapangan profil lan mbantu sampeyan saingan ing skala global.