60 seri T-Slot

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

2

Spesifikasi:

Nomer bagean MTS-8-5050A
Bahan 6063-T5 Aluminium
Rampung Clear Anodized
Bobot 2,8 kg/m
dawa 6,02 m
Momen Inersia I(x) = 11,33 cm4
I(Y) = 11,33 cm4

Detail Produk

Jeneng produk

T-Slot Aluminium Extrusion Profile

Kelas Alloy

6063-T5 utawa wesi aluminium khusus liyane

wangun

15, 20, 30, 40, 45, 50, 60, 80, 90, 100, 120, 160 Seri utawa wangun & ukuran khusus

kekandelan

Ndhuwur 0,7 mm

Industri Perwakilan

Rak gudang, meja kerja, stand mesin, pipa dll.

Tipe Kustom

Minangka gambar utawa conto sing diwenehake

Fabrikasi

Penggilingan, pengeboran / tapping, punching, bending, welding etc.

lumahing

Pabrik Finish, Lukisan Gandum Kayu, Anodizing, Powder Coating etc.

warna

Padhang Silver, Black, Champagne, Gold, Rose Gold, Bronze, Blue, Grey, etc.

MOQ

500 Kg

Standar Mutu

Kualitas dhuwur

Aplikasi saka T-Slot Profil

image2

1. Framing

image3

2. Meja kerja

image5

3. Njaga Platform, Tangga

5

4. Duwe Peralatan Medis

image6

5. Photovoltaic Mounting krenjang

21

6. Stand Simulator Mobil

image7

7. Macem-macem rak, rak

8. Troli
9. Rak Pameran, Rak Papan Tulis

Saliyane aplikasi ndhuwur, profil aluminium T-slot bisa digunakake digunakake kanggo macem-macem produk.Umumé, sampeyan bisa nggunakake anggere sampeyan pengin nggunakake.Perlu dicathet yen ana akeh spesifikasi liyane, lan desain khusus bisa digawe miturut kabutuhan lan pilihan sampeyan.

image8

Layanan Fabrikasi

detail-(6)

Rampung

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd bisa nyedhiyakake macem-macem standar lanwangun khusus / khusus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk