BABAGAN AWAKE DHEWE

Reputasi Dhuwur

  • METALS01
  • METALS02
  • METALS03

Produk Logam

PAMBUKA

PERUSAHAAN PRODUK LOGAM nyedhiyakake macem-macem profil aluminium & baja kalebu profil khusus kualitas lan ekstrusi aluminium wangun standar & bagean baja sing ditarik dingin.Profil aluminium & baja kita wis akeh digunakake ing bidang mobil, energi surya, konstruksi, motor, transportasi, penerbangan & aerospace, instrumen elektronik, mesin & peralatan, rel, manufaktur lsp.

Pilihan materi lan desain bisa nyukupi kabutuhan macem-macem industri lan ngirit dhuwit para pelanggan kanthi nyuda langkah-langkah mesin nalika nambah asil lan produktivitas.Kita uga nyedhiyakake sawetara layanan pangolahan profil kanggo pengalaman lengkap.

Yen sampeyan ngalami tenggat wektu sing ketat, ayo ngilangi stres saka pengadaan sampeyan.One stop kita…

Aplikasi

Lapangan sing Diversifikasi

  • Custom/Special Aluminum Profile

    Aluminium Kustom/Khusus...

    Jeneng Produk Profil Aluminium Kustom Alloy Grade Custom Temper Bentuk & Ukuran Kustom Aplikasi Kustom Macem-macem industri gumantung saka panyuwunan pelanggan Jinis Kustom Minangka gambar utawa conto sing disedhiyakake Penggilingan Fabrikasi, pengeboran / nutul, punching, mlengkung, welding lsp. Rampung Pabrik Permukaan, Kayu Gandum, Anodizing, Powder Coating lsp. Warna Perak Cerah, Ireng, Sampanye, Emas, Emas Mawar, Perunggu, Biru, Abu-abu, lsp. MOQ 1000 Kg Kualitas Standar Kualitas Tinggi Kadang...

  • Flat Wide Shape Aluminum Heat-Sink

    Datar Wide Shape Aluminium...

    Detail Produk Jeneng Produk Flat Wide Shape Aluminium Heat-Sink Alloy Grade 6063-T5 utawa kelas liyane Wangun Minangka gambar utawa sampel sing kasedhiya Ketebalan 0.7mm-10mm Ukuran Miturut gambar utawa sampel sing diwenehake dening klien Toleransi Pemotongan Presisi Ngisor 1m: ± 0.25mm Saka 1m nganti 2m: ± 0.35mm Ndhuwur 2m: ± 0.50mm Toleransi Pengeboran ± 0.15~0.20mm Toleransi Pemotongan Biasa ± 10 ~ 0mm Industri Perwakilan Industri, mesin, elektronik lsp.

  • Extruded Aluminum Motor Enclosure

    Ekstrusi Aluminium Moto...

    Rincian Produk Jeneng Produk Aluminium Enclosure Alloy Grade 6063/6061 Temper T4/T5/T6 Shape Minangka gambar utawa sampel MOQ 1 Ton Surface Mill finish, Polishing, Brushing, Anodizing, Electrophoresis, Wood grain, Powder coating Werna Perak, ireng, putih, tembaga, sampanye, ijo, abu-abu, kuning emas, nikel, utawa disesuaikan Film Ketebalan Anodized Customized.Ketebalan biasa: ≥8 μm Powder Coating Customized.Ketebalan biasa...

  • Aluminum Hexagon Bar/Tube

    Aluminium Hexagon Bar / Tube

    Aluminium Hexagon Bar / Tube Extrusion Dies in Stock We dhaptar aluminium persegi dowo bar / ukuran tabung kita wis dikembangaké.Sampeyan bisa milih saka tabel ing ngisor iki miturut kabutuhan.Yen sampeyan pengin ukuran khusus, kita uga bisa nulungi sampeyan.Daftar Ukuran Bar Hexagon Aluminium - Dhaptar Ukuran Bar Hexagon Aluminium sing Ana - Dies S5 S12.7 S20 S26.5 S60 S13.7 x 8.9 ID S30 x 19.3 ID S5.5 S13 S20.6 S27 S70 S14 x 5.5 ID S3 20.6 ID S6 S13.2 S20.7 S28 S80 S14 x 8 ID S30 x 22.4 ID...

  • Aluminum Linear Rail

    Aluminium Linear Rail

    Rincian Produk Jeneng Produk Aluminium Linear Rail Alloy Grade 6063, 7075, 6061, 7003, 6005 utawa Custom Temper T5, T6, utawa Wujud & Ukuran Kustom Aplikasi Kustom Macem-macem industri gumantung saka panyuwunan pelanggan Jinis Kustom Miturut gambar utawa conto Penggilingan Fabrikasi , pengeboran/tapping, punching, bending, welding etc. Permukaan Mill Finish, Kayu Grain, Anodizing, Powder Coating etc. Warna Cerah Perak, Ireng, Sampanye, Emas,Mawar Emas, Perunggu, Biru, Abu-abu, ...

  • Aluminium Rectangle Bar

    Aluminium Rectangle Bar

    Aluminium Rectangle Bar Extrusion Dies ing Simpenan Klik Dhaptar saka Aluminium Rectangle Bar Sizes kanggo daftar Aluminium Rectangle Bar Size lengkap.Ing ngisor iki kita mung dhaptar bagean cilik saka ukuran sing umum digunakake ing Simpenan.Yen sampeyan butuh spesifikasi liyane saka Dhaptar Ukuran Aluminium Rectangle Bar, ayo nulungi sampeyan.Kita bisa nyedhiyakake diameter njaba 3 mm nganti 300 mm lan ketebalan 0,3 mm nganti 50 mm.Daftar Ukuran Bar Persegi Panjang Aluminium – Dies sing ana 2 (T) x 30 (A) 7 (T) x 45 (A) 10 (T) x ...

  • T-Slot Aluminium Extrusion Profile

    T-Slot Aluminium Extru...

    Detail Produk Jeneng Produk T-Slot Aluminium Extrusion Profile Alloy Grade 6063-T5 utawa paduan aluminium khusus liyane Bentuk 15, 20, 30, 40, 45, 50, 60, 80, 90, 100, 120, 160 Series utawa wangun & ukuran khusus Ketebalan Ndhuwur 0,7 mm Rak Gudang Industri Perwakilan, meja kerja, dudukan mesin, pipa lsp. Tipe Kustom Sesuai gambar utawa sampel Fabrikasi Penggilingan, pengeboran / penyadapan, pukulan, lentur, las dll. Permukaan Pabrik Rampung, ...

  • Aluminum Profile for Solar Panel

    Profil Aluminium kanggo S...

    Rincian Produk Jeneng Produk Profil Aluminium kanggo Panel Surya Alloy Grade 6061/6063/6005/6060 Temper T3-T8 Bentuk Miturut Gambar utawa Sampel sing Disedhiyakake (persegi, sudut, datar, T-profil, rotundity, oval, slot) Fabrikasi Turning/Milling , Drilling / Tapping, Cutting Precise, etc. Perawatan Permukaan Polishing, Anodizing, Power Coating, Sand Blasting, etc. Ukuran 1) 30 * 25 mm ditrapake kanggo 30-120 watt komponen solar;2) 35 * 35 mm ditrapake kanggo 80-180 watt komponen solar;3) 50 *...

PAWARTA

Informasi paling anyar

  • Aluminium Extrusion Dies FAQs

    Ayo dadi miwiti karo introduksi singkat kanggo keuntungan saka aluminium extrusion.Aluminium entheng punika 1/3 Kapadhetan saka baja, kang ndadekake aluminium pilihan banget kanggo akeh aplikasi gegandhengan gerakan.Manfaate...

  • FAQ Profil Finishing Aluminium Extruded lan Profil Ekstrusi Aluminium

    Q: Apa aluminium extrusion rampung sing sampeyan tawakake?/ Apa cara finishing aluminium kasedhiya?A: We offer jas daya lan rampung anodized sing nyedhiyani resistance karat paling luweh ing macem-macem werna.Apa sampeyan nggoleki kabutuhan fungsional utawa estetis ...